نویسنده : علی رفیعی
۱۸ , مرداد , ۱۴۰۰
به مناسبت روز خبرنگار صورت گرفت: بازدید مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی از دفاتر سرپرستی روزنامه خراسان وخبرگزاری تسنیم

به مناسبت 17 مرداد ماه روز خبرنگار، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به همراه معاون برنامه ریزی و مهندسی، مدیر دفتر روابط عمومی با حضور در دفاتر سرپرستی روزنامه خراسان جنوبی و خبرگزاری تسنیم ضمن تبریک این روز به خبرنگاران این رسانه ها، با اهدای شاخ گل از زحمات آنان دراطلاع رسانی شایسته اقدامات وفعالیت های صنعت برق در استان قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی؛ مهدی دادگر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رویکرد متولیان برق در استان ارتباط دو سویه با رسانه ها بوده و بر این اساس همواره تلاش کردیم با رسانه های پرمخاطب استان ارتباط برقرار کنیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان ضمن اعلام این مطلب که رسانه های فعال در استان همیشه و در همه جا حضور پرررنگ دارند، افزود: همواره در شرکت برق تلاش می کنیم از ظرفیت رسانه ها به منظور اطلاع رسانی و پاسخگویی به مردم استفاده کنیم چرا که مردم همواره رسانه ها و اخبار را رصد می کنند.
وی همچنین ضمن بزرگداشت مقام شهید خبرنگار "محمود صارمی" و ادای احترام به ایشان، افزود: تلاش و همت خبرنگاران در ارتقای سطح اطلاعات جامعه غیر قابل انکار است و صنعت برق خراسان جنوبی همواره بر این اعتقاد بوده است که از این ظرفیت و توانمندی در راستای تحقق اهداف عالیه صنعت در یک تعامل دو سویه بهره مند گردد.
وی همچنین تاکید کرد: مسئولیت و جایگاه خبرنگاران فرهیخته و تلاش قابل ستایش این عزیزان در روشنی بخشی افکار عمومی، سلامت جامعه و اعتلای مهین عزیزمان بسیار خطیر و تعیین کننده است.
حفظ پایداری برق 20 هزار کیلومتر شبکه توسط شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان در حاشیه این دیدار با اشاره به وضعیت مطلوب شبکه های برق استان اعلام کرد: شرکت توزیع برق استان با توجه به شرایط آب و هوایی، گرمای بیش از حد و باد و طوفان موفق شده با تلاش و زحمات شبانه روزی پرسنل، 20 هزار کیلومتر شبکه برق در استان را حفظ و نگهداری کند.
مهدی دادگر با اعلام این خبر که نرخ انرژی توزیع نشده در استان نسبت به میانگین کشوری مطلوب است، گفت: تلفات این شرکت با وجود گستردگی شبکه های برق در استان حدود 7 درصد است که در بحث حفظ و کاهش تلفات اقدامات موثری انجام شده است.
وی اظهار داشت: گرمای بیش از حد هوا سبب شد مصارفی مانند چاه های کشاورزی و بارهای سرمایشی مشترکین زودتر وارد مدار شدند و رمز ارزهای غیرمجاز نیز میزان مصرف را بالا برد، همچنین کاهش شدید در تولید نیروگاه های برق آبی که از ذخایر آب سدها استفاده می کردند اتفاق افتاد که سبب شد تابستان امسال بسیار سخت و نگران کننده باشد.
دادگر افزود: در این راستا برای آگاه سازی مردم از شرایط موجود از رسانه های استان کمک خواستیم تا مردم را نسبت شرایط موجود آگاه کنند، که خوشبختانه تاکنون مردم بسیار خوب همکاری کردند و با کمک مردم و مشترکان صنعتی، کشاورزی، اداری، خانگی و تجاری در شرایط وجود بیماری کرونا خاموشی ها به صورت مدیریت شده و اطلاع رسانی شده اعمال شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی از امضای بالغ بر ۳ هزار و ۱۰۰ تفاهم نامه همکاری با مشترکان شرکت برق خبر داد و گفت: تغییر ساعت کار ادارات و تعطیلی روزهای پنجشنبه کمک شایانی در مدیریت مصرف برق رقم زد و همچنین صنایع عمده استان نیز همراهی خوبی داشتند.
دادگر اظهار داشت: امید است رسانه ها در بحث مدیریت مصرف در ادامه تابستان و در زمستان در شرایطی که کمبود تولید برق با منشأ محدودیت سوخت نیروگاه ها است همکاری لازم را داشته باشند.
۴۵۷ نیروگاه کوچک با ظرفیت ۴.۷ مگاوات در خراسان جنوبی در حال بهره برداری است
معاون برنامه ریــزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی ضمن تبریک روز خبرنگار و بزرگداشت مقام شهید محمود صارمی به برنامه های بلندمدت این شرکت اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های بلند مدت شرکت توزیع نیروی برق استان نیروگاه های انرژیهای تجدید پذیر است.
وی با اشاره به اینکه ۴۵۷ نیروگاه کوچک مقیاس با ظرفیت ۴.۷ مگاوات در حال بهره برداری است افزود: علاوه بر این در حال حاضر 18 مگاوات برق از طریق مزارع خورشیدی و نیروگاه های بزرگ تولید می شود که از این میزان 10 مگاوات در شهرستان خوسف، 7 مگاوات در شهرستان سربیشه و یک مگاوات در شهرستان بشرویه در حال بهره برداری است.
معاون برنامه ریــزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه این نیروگاه ها حدود ۲۲.۷ مگاوات معادل ۸ تا ۱۰ درصد مصرف استان را تامین می کنند گفت: در بحث نیروگاه های کوچک یک هزار و ۲۲۲ مجوز دیگر با ظرفیت ۱۰ مگاوات قرارداد منعقد شده است که اگر در این زمینه سرمایه گذاری صورت گیرد میتواند کمک بزرگی برای تولید انرژی در استان باشد.
برزگر به مزیت نیروگاه های کوچک اشاره کرد و یادآور شد: به دلیل اینکه تولید این نیروگاه ها در محل مصرف می باشد بنابراین کاهش تلفات چشمگیری در شبکه اعمال می شود.
معاون برنامه ریــزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار داشت: نیروگاه های کوچک حدود ۴ تا ۵ سال می تواند بازگشت سرمایه داشته باشد و یک نیروگاه ۵ کیلوواتی سالانه حدود ۹ تا ۱۲ میلیون تومان درآمدزایی دارد.
وی به اهمیت و تاثیر بالای سرمایه گذاری در نیروگاه های بزرگ مقیاس اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در بحث نیروگاه های بزرگ نیز ۲۷ مجوز با ظرفیت ۲۳۴.۵ مگاوات صادر شده است که از این بین برای تعداد ۱۵ مجوز با ظرفیت ۱۳۷ مگاوات قرارداد منعقد شده است.
برزگر به انرژی های بادی اشاره کرد و گفت: در حوزه انرژی های بادی نیز در استان پتانسیل های خوبی وجود دارد که باید در این زمینه کار شود و سرمایه گذار در این حوزه جذب شوند.
معاون برنامه ریــزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: در بحث نیروگاه های بادی در حال حاضر نیروگاه ۵۰ مگاواتی درح در حال احداث است که ۱۰ مگاوات تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
تعداد بازدید: 234