نویسنده : علی رفیعی
۱۷ , دی , ۱۳۹۹
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان: ضرورت صرفه جویی مشترکان در مصرف برق وگاز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی گفت: با توجه به افزایش مصرف گاز و ایجاد محدودیت در سوخت تحویلی به نیروگاه ها صرفه جویی در مصرف مهمتر از همیشه می باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی؛ مهدی دادگر صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت سوخت و انرژی استان که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و جمعی از مدیران سازمانهای ذیربط برگزار شد بر لزوم صرفه جویی مشترکان اعم از خانگی، تجاری، صنعتی و اداری برای جلوگیری از قطع برق تاکید کرد.
وی گفت: با توجه به تداوم سرما و یخبندان و افزایش برودت هوا و در نتیجه افزایش مصرف گاز و از سوی دیگر محدودیت تامین سوخت نیروگاه ها، ضرورت دارد برای پیش گیری از قطع برق و خاموشی ناشی از کمبود گاز رسانی به نیروگاه ها مشترکان در همه بخش ها نسبت به کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف خود اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی افزود: با توجه به افزایش مصرف گاز و ایجاد محدودیت در سوخت تحویلی، نیروگاه ها در وضعیت هشدار قرار گرفته و احتمال خاموشی و قطع برق وجود دارد.
دادگر به راهکارهای مفید و ساده جلوگیری از اتلاف انرژی و صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: خاموشکردن یک لامپ اضافه و کاهش یک درجه ای دمای محیط می توان تا ۱۰ درصد مصرف انرژی را کاهش داد.
وی خاموشکردن لامپ های اضافی در منازل و ادارات، بهره گیری از نور طبیعی خورشید در طولروز و استفاده از لوازم برقی با برچسب انرژی A و بالاتر را از دیگر کارهای مدیریت مصرف انرژی عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از اولویت های صنعت برق تمرکز بر اصلاح الگوی مصرف ومدیریت بهینه انرژی است افزود: به منظور کاهش در مصرف برق استان از ابتدای ماه گذشته اقداماتی در خصوص تعدیل روشنایی معابر انجام شده و کلیه بلوار های ورودی و اصلی در استان به صورت یکی درمیان شده است.
دادگر افزود: راهکارهای مدیریت مصرف انرژی به کلیه دستگاه های استان ابلاغ شده و در این راستا تیم های پایش وکنترل با همکاری شرکت گاز و استانداری خراسان جنوبی تشکیل و بر نحوه مدیریت مصرف انرژی در ادارات نظارت خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت محدودیت تامین سوخت نیروگاه ها و لزوم صرفه جویی از مشترکانخواست به منظور تداوم تامین برق، ضمن صرفه جویی در مصرف انرژی برق وگاز، تمهیدات لازم را در صورت قطع برق پیش بینی کنند.